- About Project

Commission to mark an important anniversary. As with all bespoke works this was very personal to the couple involved, their individual lives, their professions, their combined memories all embodied within this unique construction. The timbers themselves were vintage painstakingly reworked and sized to produce a unique woven back panel and base trinket boxes which were intended to hold future memories and keepsakes. The timbers themselves were then also refinished in a traditional manner and all adorned with a combination of art and photographic and graphic memories and some very personal messages which were exchanged between the couple throughout their time together. The metalwork again produced by hand and aged and finished to further enhance the unique look of the final piece delivered to hang in pride of place in their main living space.

  • Client: ....................Private Commission

error: Content is protected !!
pl_PLPolski
en_USEnglish pl_PLPolski